Signalementen 2009/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriften Nieuwe zorgvormen bij irreversibele zorgafhankelijkheid Gea C. van Dijk. Care of people who are Powerless in Daily Living (PDL care): a theoretical approach, Rijksuniversiteit Groningen, 3 december 2008, 261 p, ISBN 978 90 77113 68 4. Vermoeidheid, slaapproblemen en stemmingsstoornissen bij Parkinsonpatiënten Eva Havlikova. Fatigue, mood disorders and sleep problems in patients with Parkinson´s disease, Rijksuniversiteit Groningen, 15 december 2008, 137 p, ISBN 978 90 7711 379 7. Waarom wij zorgen Katherine E. Gardiner. Why care? On motivation in care ethics, Rijksuniversiteit Groningen, 22 januari 2009, 212 p, ISBN 978 90 8891 086 9. Diagnose en behandeling van incontinentie bij thuiszorgcliënten kan beter Monique Du Moulin. Urinary incontinence in primary care. Diagnosis and interventions, Universiteit Maastricht, 17 december 2008, 144 p, ISBN 978 90 5278 765 7. Ook 55-plussers kunnen veilig een nier doneren Mieneke Rook. Living kidney donor safety. Insights & outcome, Rijksuniversiteit Groningen, 28 januari 2009, 155p, ISBN 978 90 367 3635 0.