Gevoel voor onwaarachtigheid: levenservaring en emotie - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
bespreking: Ruffman, T.,Murray, J.,Halberstadt, J. & Vater, N. (2012). Age-related differences in deception. Psychology and Aging; 27:543–549.