Signalementen 2012/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
proefschriften Medicijngebruik van dementerende verpleeghuisbewoners beter screenen Roland B. Wetzels. Neuropsychiatric symptoms in institutionalized residents with dementia. Course and interplay with cognition, quality of life and psychotropic drug use, Radboud Universiteit Nijmegen, 19 december 2011, 138 p, ISBN 978 90 9026 378 6. Kwaliteit van zorg in verzorgingshuizen naar een hoger niveau Marijke Boorsma-Meerman. New in old. Evaluation of a multidisciplinary integrated care model and studies in residential care homes, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 januari 2012, 143 p, ISBN 978 94 6108 237 4. Ontstekingsprocessen in de hersenen bij ziekte van Alzheimer al vroeg zichtbaar Alie Schuitemaker. Inflammation in Alzheimer’s disease – in vivo quantification, Vrije Universiteit Amsterdam, 27 januari 2012, 137 p, ISBN 978 94 6182 056 3. Cognitieve achteruitgang moet op middelbare leeftijd al worden aangepakt Yael D. Reijmer. Vascular cognitive impairment. Risk factors and brainMRI correlates, Universiteit Utrecht, 9 februari 2012, 221 p, ISBN 978 90 3935 728 6.