Gezondheidseconomie van de vergrijzing - Wong, Albert; Wouterse, Bram; Polder, Johan (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
bespreking recent onderzoek Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University. Binnen Tranzo werken mensen uit wetenschap, beleid en praktijk samen in onderzoeksprogramma’s op alle terreinen van zorg en welzijn. Rondom de door het RIVM ingestelde leerstoel ‘economische aspecten van gezondheid en zorg’ (Johan Polder) onderzoeken enkele promovendi de kosten van de gezondheidszorg vanuit het perspectief van de grote demografische en epidemiologische veranderingen die zich aan het voltrekken zijn.