Langer leven: Ook een dagelijkse portie lectuur kan helpen … voor mannen - Marcoen, Alfons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
bespreking artikel Jacobs JM, Hammerman-Rozenberg R, Cohen A, Stessman J. Reading daily predicts reduced mortality among men from a cohort of community-dwelling 70-year-olds. Journal of Gerontology: SOCIAL SCIENCES, 2008;63B: S73-S80.