Maria Wilhelmina Elizabeth Poldermans. Wie dan leeft…wie dan zorgt? - Begemann, Christien (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
bespreking proefschrift Maria Wilhelmina Elizabeth Poldermans. Wie dan leeft…wie dan zorgt? Dissertatie Universiteit van Tilburg, 2008