Psychogeriatrische dagbehandeling leidt tot verbetering van de zorgrelatie en reductie van stress bij mantelzorgers - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
bespreking artikel Zarit, S.H., Kim, K., Femia, E.E., Almeida,D.M., Savla, J.& Molenaar, P.C.M. (2011). Effects of adult day care on daily stress of caregivers: a within-person approach. Journal of Gerontology: PSYCHOLOGICAL SCIENCES, 66, 538-546.