Signalementen 2011/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
‘Tijd’ in de Nederlandse gezondheidszorg vaak een bron van frustraties Gabriëlle Verbeek. Zorg: een kwestie van tijd. Afstemming van zorgverlening en organisatie op tijdsperspectieven van cliënten, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 mei 2011. Systeemdenken toegepast bij gezondheidsinterventies voor ouderen Jenneken Naaldenberg. Healthy aging in complex environments. Exploring the benefits of systems thinking for health promotion practice, UniversiteitWageningen, 14 juni 2011, 208 p, ISBN 978 90 8585 912 3. Niet meer fietsen lijkt een relevante indicator voor het opsporen van Nederlandse kwetsbare ouderen Ramon Daniëls. Frail elderly. Identification and disability prevention in primary care, Universiteit Maastricht, 7 juli 2011, 189 p, ISBN 978 94 6159 068 8. Acute ziekenhuisopname is een ramp voor oudere mensen Bianca Buurman-van Es. Screening, geriatric assessment and intervention strategies to prevent functional decline in hospitalized older patients, Universiteit van Amsterdam, 16 september 2011, 195 p. Leervermogen bij dementie Ilse van Tilborg. Procedural learning in cognitively impaired patients and its application in clinical practice, Radboud Universiteit Nijmegen, 21 september 2011, 157 p, ISBN 978 94 9102 709 3. Nog geen (bloed)biomarkers voor de ziekte van Alzheimer Maartje Kester. Biomarkers for Alzheimer´s pathology. Monitoring, predicting and understanding the disease, Vrije Universiteit Amsterdam, 11 januari 2011, 190 p, ISBN 978 94 9037 152 4. Krachtige MRI scanner spoort minuscule hersenbloedinkjes op Mandy Conijn. Imaging cerebral small vessel disease at 7 Tesla MRI, Universiteit Utrecht, 28 april 2011, 123 p, ISBN 978 94 6108 154 4. Oratie Herstel van de toekomst, oratie Revalidatiegeneeskunde C.P. van der Schans. Herstel van de toekomst