Vermindert een heupprotector het risico op een heupfractuur? - Dejaeger, Eddy (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2007)
bespreking artikel Douglas P. Kiel, MD, MPH; et al. Efficacy of a Hip Protector to Prevent Hip Fracture in Nursing Home Residents. JAMA 2007, 298 (4): 413-422.