Onthand Ouderenbeleid: Kanttekeningen bij regeringsplannen 2007 - van den Heuvel, W.J.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Het Ministerie van VWS doet een grote investering in de ouderenzorg, zo kopte het persbericht in mei 2007. Er worden 6000 extra verpleegkundigen en verzorgenden in deze sector aangesteld, volgens de beleidsbrief ‘Zorgen voor ouderen’. Dat was goed nieuws, dat in de miljoenennota van september 2007 wordt bevestigd.