Het gedurende drie jaar éénmaal per jaar toedienen van zoledronaat verminderde significant het risico op wervel-, heup- en andere fracturen bij postmenopausale vrouwen - Dejaeger, Eddy (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
bespreking artikel Dennis M. Black, Pierre D. Delmas, Richard Eastell, Ian R. Reid, Steven Boonen, Jane A. Cauley et al. for the HORIZON Pivotal fracture trial. Once-yearly zoledronic acid for treatment of postmenopausal osteoporosis (N Engl J Med 2007; 356: 1809-22)