Gedrag dat helpt om de stemming van bewoners in een woonzorghuis te verbeteren - Knippenberg, Inge (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2026)
Op 16 december 2025 promoveerde Inge Knippenberg (Psycholoog bij Archipel) aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het proefschrift Towards direct and indirect measurement of mood-improving behaviors in nursing homes. Het promotieonderzoek voerde zij uit onder begeleiding van prof. dr. Debby Gerritsen, prof. dr. Jacques van Lankveld en dr. Roeslan Leontjevas.