Een nieuw jasje voor oriëntatieonderzoek bij dementie - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
Bespreking: Oorspronkelijke publicatie Gregory Peters-Founshtein, Michael Peer, Yanai Rein, Shlomzion KahanaMerhavi, Zeev Meiner, & Shahar Arzy (2018). Mental-Orientation: A new approach to assessing patients across the Alzheimer’s disease spectrum. Neuropsychology, 32: 690–699.