Moeilijk hanteerbaar gedrag bij dementie: gerandomiseerd klinisch onderzoek toont werkzaamheid van psychologische interventies aan - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2009)
Bespreking artikel:R.G. Logsdon, S.M. McCurry & L. Teri. Evidence-basedpsychological treatments for disruptive behaviors inindividuals with dementia. Psychology and Aging 2007;22: 28-36.