Diagnostisch onderzoek bij vermoeden van dementie komt later naarmate de leeftijd van de patiënt hoger is - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2009)
Bespreking artikel:McCarten JR, Hemmy LS, Rottunda SJ, Kuskowski MA. Patient age influences recognition of Alzheimer’s disease.Journal of Gerontology: MEDICAL SCIENCES2008;63A:625-628.