Signalementen 2009/3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2009)
proefschriftenAls je niet beweegt, kun je niet vallen (een valkuil)Gert Jan Wijlhuizen. Physical activity and falls in older persons. Development of the Balance Control Difficulty Homeostasis Model, Universiteit Leiden, 12 februari 2009, 148 p, ISBN 978 90 5986 297 5.Cognitieve beperkingen en depressie bij ParkinsonJanneke Koerts. Parkinson´s disease: Neuroimaging and clinical studies on cognition and depression, Rijksuniversiteit Groningen, 18 februari 2009, 175 p, ISBN 978 90 71382 80 2.Schade aan de kleine hersenvaten op MRI-scansAlida A. Gouw. Cerebral small vessel disease on MRI. Clinical impact and underlying pathology, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 maart 2009, 187 p, ISBN 978 90 8659 286 9.Delirium is de koorts van de oudere mensBarbara van Munster. Pathophysiological studies in delirium, a focus on genetics, Universiteit van Amsterdam, 15 mei 2009, 149 p.Oudere werknemers moeten/kunnen/mogen doorwerkenMark Heemskerk. De arbeidsdeelname van oudere werknemers, Vrije Universiteit Amsterdam, 27 maart 2009, 582 p, ISBN 978 90 8974 081 6.Mentale traagheid na CVA aanpakken met strategietrainingIeke Winkens. Mental slowness after stroke: assessment and treatment, Universiteit Maastricht, 9 april 2009, Neuropsych Publishers ISBN 978 90 75579 37 6.oratieLectoraat Innoveren in de OuderenzorgCarolien Smits. De zorg voor en door ouderen: innovatie in zorgculturen.