Signalementen 2009/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriftenVrolijk en gezond oud worden in SurinameTony Chang. Ageing with joy. The effect of a physical activity programme on the well-being of older people. A study conducted in five homes for the elderly in Paramaribo, Rijksuniversiteit Groningen, 23 september 2009, 188 p, ISBN 97890 77113 76 9.Reumatoïde artritis (RA) bij oudere patiënten steviger aanpakkenBeáta Radovits. Age and aging in rheumatoid arthritis. Influence of age and gender on the assessment and outcome of rheumatoid arthritis, Radboud Universiteit Nijmegen, 7 oktober 2009, 198 p, ISBN 978 94901 225 46.Functioneren van ouderen met artrose van heup of knieGabriëlla van Dijk. Course of limitations in activities in elderly patients with osteoarthritis of the hip or knee , Vrije Universiteit Amsterdam, 26 oktober 2009, 172 p, ISBN 978 90 8659 359 0.Effectieve aanpak van herhaald vallen bij ouderen nog onduidelijkGeeske Peeters. Prevention of falling in older persons with a high risk of recurrent falling, Vrije Universiteit Amsterdam, 18 september 2009, 183 p, ISBN 978 94 90122 40 9.Het voorspellen van de kans op valincidenten van ouderenJaap Swanenburg. Maintaining balance in elderly fallers. Novel aspects of postural balance measures in elderly, Rijksuniversiteit Groningen, 12 oktober 2009, 137 p, ISBN 978 90 3673 976 4.Postoperatief delier soms aanwijzing voor beginnende dementieMartin Kat. The neuropsychiatry of dementia. Psychometrics, clinical implications and outcome, Universiteit van Amsterdam, 14 oktober 2009, 192 p, ISBN 978 90 7311 812 6.Zorgbehoefte bij dementie, vraaggestuurde website kan helpenHenriëtte van der Roest. Care needs in dementia and digital interactive information provisioning, Vrije UniversiteitAmsterdam, 12 oktober 2009, 253 p, ISBN 978 90 902 4483 9.