Periodieke bijscholing van verzorgenden reduceert toepassing van mobiliteitbeperkende maatregelen in verpleeghuizen en kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Bespreking artikel:Pellfolk, T. J., Gustafson, Y., Bucht, G. & Karlsson,S. (2010). Effects of a restraintminimization programon staff knowledge, attitudes, and practice:a cluster randomized trial. Journal of the AmericanGeriatrics Society, 58, 62-69.