Slapeloosheid, depressie en denken over zelfdoding: een riskante driehoeksverhouding - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
Bespreking:Nadorff, M.R., Fiske, A., Sperry, J.A., Petts, R. & Gregg,J. J. (2013). Insomnia symptoms, nightmares, andsuicidal ideation in older adults. The Journals ofGerontology, Series B: Psychological Sciences and SocialSciences, 68, 145–152.