Abstracts 36e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2013 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
Abstracts 36e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2013