Signalementen 2012/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
proefschriftenMedicijngebruik van dementerende verpleeghuisbewoners beter screenenRoland B. Wetzels. Neuropsychiatric symptoms in institutionalized residents with dementia. Course and interplay with cognition, quality of life and psychotropic drug use, Radboud Universiteit Nijmegen, 19 december 2011, 138 p, ISBN 978 90 9026 378 6.Kwaliteit van zorg in verzorgingshuizen naar een hoger niveauMarijke Boorsma-Meerman. New in old. Evaluation of a multidisciplinary integrated care model and studies in residential care homes, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 januari 2012, 143 p, ISBN 978 94 6108 237 4.Ontstekingsprocessen in de hersenen bij ziekte van Alzheimer al vroeg zichtbaarAlie Schuitemaker. Inflammation in Alzheimer’s disease – in vivo quantification, Vrije Universiteit Amsterdam, 27 januari 2012, 137 p, ISBN 978 94 6182 056 3.Cognitieve achteruitgang moet op middelbare leeftijd al worden aangepaktYael D. Reijmer. Vascular cognitive impairment. Risk factors and brainMRI correlates, Universiteit Utrecht, 9 februari2012, 221 p, ISBN 978 90 3935 728 6.