2nd International Congress on Gerontology and geriatric Medicine, New Delhi, 2012 - van den Heuvel, Wim J. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
Het tweede gerontologisch en geriatrisch internationale congres in India was georganiseerd door het ‘All India Institute ofMedical Sciences’ (AIIMS) en het ‘University College of Medical Sciences’ (UCMS), beide te Delhi. Het congres vond de eerstetwee dagen plaats op de campus van het UMCS, een preklinisch opleidingsinstituut. Op zaterdag – het begin van het congres– wordt er gewoon gewerkt, ook op universiteiten. Een uitgelezen kans voor de congresdeelnemers om ongevraagd kennis tenemen van hoorcolleges, practica en snijzalen. Deze deden denken aan de faciliteiten in Nederland toen de huidige ouderennog jong waren.