Signalementen/3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
Behandelmogelijkheden bij oudere patiënten met kankerHuub Maas. Unraveling heterogenity in elderly cancer patients, Erasmus Universiteit Rotterdam, 10 november 2011.Het verouderend brein: loopproblemen en cognitieve problemen door minieme hersenbeschadigingenKarlijn de Laat. Motor performance in individuals with cerebral small vessel disease: anMRI study, Radboud UniversiteitNijmegen, 29 november 2011.Anouk van Norden. Cognitive function in elderly individuals with cerebral small vessel disease, Radboud UniversiteitNijmegen, 30 november 2011, 279 p, ISBN 978 94 9102 718 5.Spierkracht en functionele vitaliteit van zeer oude mensenDiana G. Taekema. Determinants of muscular and functional vitality in oldest old people, Universiteit Leiden, 14 maart 2012, 183 p, ISBN 978 90 8186 540 1.Vermoeidheid bij reumatoïde artritis (RA) meten en bestrijdenStephanie Nikolaus. Fatigue in rheumatoid arthritis: from patient experience to measurement, Universiteit Twente, 16 maart 2012, 294 6108 276 3.Mantelzorgers bij dementie onder psychische drukKarlijn Joling. Depression and anxiety in family caregivers of persons with dementia, Vrije UniversiteitAmsterdam, 2 april 2012, 180 p, ISBN 978 94 6101 171 1.Behoeften aan palliatieve zorg bij chronisch orgaanfalenDaisy J. A. Janssen. Palliative care needs of patients with advanced chronic organic failure, Universiteit Maastricht, 22 maart 2012, 223 p, ISBN 978 94 6159 124 1. oratieErfelijkheid en dementie: de zoektocht naar een behandelingJohn C. van Swieten. Het ontregelde brein ontrafeld, VU medisch centrum, 27 april 2012.