Gezondheidseconomie van de vergrijzing - Wong, Albert; Wouterse, Bram; Polder, Johan (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
bespreking recent onderzoekTranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University. Binnen Tranzo werken mensen uitwetenschap, beleid en praktijk samen in onderzoeksprogramma’s op alle terreinen van zorg en welzijn. Rondom de door hetRIVM ingestelde leerstoel ‘economische aspecten van gezondheid en zorg’ (Johan Polder) onderzoeken enkele promovendi dekosten van de gezondheidszorg vanuit het perspectief van de grote demografische en epidemiologische veranderingen diezich aan het voltrekken zijn.