Maria Wilhelmina Elizabeth Poldermans. Wie dan leeft…wie dan zorgt? - Begemann, Christien (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
bespreking proefschriftMaria Wilhelmina Elizabeth Poldermans.Wie dan leeft…wie dan zorgt? DissertatieUniversiteit van Tilburg, 2008