Signalementen 2008/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriftenZelfstandig wonende ouderen met gezondheidsproblemen hebben weinig profijt van professioneelmedisch huisbezoekAns Bouma. Home visiting program for older persons with poor health status, 169 p, ISBN 978 90 5278 718 3.Alzheimer biomarkers in de hersenvloeistofFemke Bouwman. CSF biomarkers in dementia: Longitudinal aspects and combination with MRI, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 juni 2008, 144 p, ISBN 978 90 8659 221 0.oratieHet is zaliger te geven dan te ontvangenMyrra Vernooij-Dassen. Het is zaliger te geven dan te ontvangenMeer technologie in de langdurige zorg is onvermijdelijkLuc P. de Witte. Technologie, mij (’n) zorg!