Sytse U. Zuidema. Neuropsychiatric symptoms in Dutch nursing home patients with dementia - Kat, Martin G. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
Bespreking proefschriftSytse U. Zuidema. Neuropsychiatricsymptoms in Dutch nursing home patientswith dementia Proefschrift Radboud UniversiteitNijmegen, 8 februari 2008, 159 p, ISBN 987 909022470 1.