Signalementen 2007/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2007)
proefschriftenDe interactie tussen loop(stoornissen) en cognitie bij ouderenMarianne van Iersel. The interplay between gait and cognitive function in elderly people, Radboud Universiteit Nijmegen, 7 december 2007, 205 p, ISBN 978 90 9022127 4.Een gezonde leefstijl heeft ook na je zeventigste nog zinKim Knoops. Dietary patterns, biological risk factors and survival in elderly European men and women: the Hale project, Wageningen Universiteit, 7 september 2007, 208 p, ISBN 978 90 8504 691 2.Dementie en kwaliteit van levenTaeke Ettema. The Construction of a dementia-specific Quality of Life instrument rated by professional caregivers: The Qualidem, 143 p, ISBN 978 90 9022163 2, Vrije Universiteit Amsterdam, 3 oktober 2007.