Signalementen 2007/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriftenNieuwe interventiemethode om vallen in het verpleeghuis te voorkomenJacques Neyens. Fall prevention in psychogeriatric nursing home residents, Universiteit Maastricht, 14 juni 2007, 169 p, ISBN 978 908590 021 4.Gezonde voeding en een actieve leefstijl vertragen de cognitieve verouderingBoukje van Gelder. Determinants of cognitive decline in older European men, Wageningen Universiteit, 13 juni 2007, 157 p, ISBN 978 90 8504 649 3.Een gezonde leefstijl vertraagt mogelijk het manifest worden van dementieFrank Jan de Jong. Endocrine factors, retinal vessels, and the risk of dementia, Erasmus Universiteit Rotterdam, 23mei 2007, 199 p, ISBN 978 90 8559 287 7.Dementie- en parkinsononderzoek op celbiologisch niveauMaria A. Rujano Maldonado. Protein quality control pathways in polyglutamine diseases, 170 p, ISBN 978 90 367 3062 4, Rijksuniversiteit Groningen, 20 juni 2007.