Signalementen 2014_1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriftenEen actieve leefstijl vertraagt de gevolgen van verouderingErwin Tak. Reducing the impact of geriatric conditions by physical activity, Vrije Universiteit Amsterdam, 31 oktober 2013, 195p, ISBN 978 90 5986 434 4.Zelf je risico op vallen aanpakkenYvonne Schoon. From a gait and falls clinic visit towards self-management of falls in frail elderly, Radboud Universiteit Nijmegen, 14oktober 2013, ISBN 978 94 9102 768 0.Eenzaamheidsproblemen door (ver)slechter(end) gehoor bij ouder wordenMarieke Pronk. When your hearing fails you. Hearing loss determinants, psychosocial consequences, and possible interventionsfollowing screening in older adults, Vrije Universiteit Amsterdam, 25 oktober 2013, 227 p, ISBN 978 90 5383 015 4.Ouderen passen zich aan aan een verslechterende gezondheidHenrike Galenkamp-van der Ploeg. Feeling healthy versus being healthy: change and stability in older people’s self-rated health, Vrije Universiteit Amsterdam, 9 December 2013, 175 p, ISBN 978 90 6464 708 6.(Oudere) vrouwen vaker depressief dan mannenCaroline Sonnenberg. Late life depression: Sex differences in clinicalpresentation and medication use, Vrije Universiteit Amsterdam, 14 oktober 2013, 193 p. ISBN 978 94 6191 866 6.Communicatie over familiair risico op diabetes type 2 kan beterSuzanne van Esch. Family matters in diabetes prevention. Communication aboutfamilial risk of type 2 diabetes, Vrije Universiteit Amsterdam, 1 februari 2013, 168 p, ISBN 978 94 6182 201 7.Ondernemen in de ouderenzorg werkt wélMaya Fiolet. Ondernemen in de Ouderenzorg. Wensen, Weerstand, Werkelijkheid, Vrije UniversiteitAmsterdam, 29 oktober 2013, 293 p, ISBN 978 90 5335 727 9.oratieToekomst maken door te leren van het verledenBas van Alphen. Verleden heb je, toekomst moet je maken.