Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people
DOI:
https://doi.org/10.1007/BF03096206Trefwoorden:
bespreking proefschriftSamenvatting
bespreking proefschrift
Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people
Met het stijgen van de leeftijd gaan mensen vaak minder eten. Dat geldt zowel voor ouderen die zelfstandig wonen als voor
bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis. Het hiermee gepaarde gewichtsverlies is een bron van zorg omdat het
bijdraagt aan een slechte gezondheid en een lagere levensverwachting.
Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Gepubliceerd
2010-08-01
Nummer
Sectie
Bespreking
Citeerhulp
Depla, M. F. I. A., & Essed, N. H. (2010). Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people. Tijdschrift Voor Gerontologie En Geriatrie, 4. https://doi.org/10.1007/BF03096206